فروشگاه اينترنتي كبوتر-www.v.i8i.ir-شركت ويرا-لوازم كامپيوتري-نمايشگر عريض استريو-مانيتور وايد 19-20-22-اينچ-Wide Monitor-LED FULL HD-Stereo

براي تصويرگران (گرافيست ها) چه نمايشگري مناسبتر است؟

فروشگاه اينترنتي كبوتر-www.v.i8i.ir-شركت ويرا-لوازم كامپيوتري-هارد اكسترنال توشيبا-فلش مموري-Viera-USB 3.0 Externally Hard-Phantasy Flash Memory-  فروشگاه اينترنتي كبوتر-نمايشگرهاي LED FULL HD -شركت ويرا،مانيتور فول اچ دي-وايد در سايزهاي متنوع-
h1 - فروشگاه اينترنتي كبوتر عرضه كننده انواع نمايشگر مانيتور در مدل هاي مختلف محصول شركت ويرا
h1 -فروشگاه اينترنتي كبوتر عرضه كننده محصولات كامپيوتري ويرا

a - نمايشگر مانيتور LED FULL HD توليد شده توسط شركت ويرا، در انواع مختلف، عرضه كننده فروشگاه اينترنتي كبوتر
a - فروش نمايشگر مانيتور فول اچ دي-ال يي دي،توليد شده توسط ويرا، در سايزهاي مختلف توسط فروشگاه اينترنتي كبوتر-
a - مانيتور فول اچ دي با دو بلندگو استريو، از 19 تا 22 اينچ محصول شركت ويرا -عرضه توسط فروشگاه اينترنتي كبوتر-
انواع نمايشگر ماتنيتور LED FULL HD و مانيتور از 19 تا 22 اينچ در مدل هاي مختلف محصول شركت "ويرا"
فروشگاه اينترنتي كبوتر-www.v.i8i.ir-شركت ويرا-نمايشگر عريض با بلندگوي استريو-مانيتور وايد 19-22-20-اينچ-Viera-Wide Monitor-LED FULL HD-Stereophonic
نمايشگر مانيتور LED FULL HD توليد شده توسط شركت ويرا، در انواع مختلف، عرضه كننده فروشگاه اينترنتي كبوتر
مانيتور فول اچ دي با دو بلندگو استريو، از 19 تا 22 اينچ محصول شركت ويرا -عرضه توسط فروشگاه اينترنتي كبوتر
 فروشگاه اينترنتي كبوتر عرضه كننده انواع نمايشگر مانيتور در مدل هاي مختلف محصول شركت ويرا
 فروشگاه اينترنتي كبوتر-معرفي مانيتورهاي وايد با ورودي اسپيكر و دي وي دي با كنتراست بالا و رزوليشن عالي ويرا
 فروشگاه اينترنتي كبوتر عرضه كننده انواع نمايشگر مانيتور در مدل هاي مختلف محصول شركت ويرا
 فروشگاه اينترنتي كبوتر-عرضه كننده محصولات ويرا - لوازم جانبي كامپيوتر-انواع نمايشگر LEDو مانيتور از 19 تا 22 اينچ در مدل هاي مختلف
 فروشگاه اينترنتي كبوتر-عرضه كننده محصولات كامپيوتري شركت ويرا
 و مانيتور از 19 تا 22 اينچ در مدل هاي مختلف محصول شركت ويرا

http://www.i8i.ir/all/viera/monitor/index.htm

viera-1

 

index-viera-ارزان ترين مودم دانگل,wireless router 

شمارنده ويرا Free web page counter شمارنده ماتيگو شمارنده وبگذر

لوازم رايانه از محصولات شركت ويرا

  دوربين-وب كم سيم رابط-كابل تهويه تخت-كول پد فرمان بازي-گيم پد گيرنده ديجيتال اقلام ديگر ليست قيمت درباره ما و ويرا  
  موس نوري-اپتيكال صفحه كليد-كيبرد نمايشگر-مانيتور بدنه-كيس منبع تغذيه-پاور بلندگو-اسپيكر گوشي-هدست حافظه همراه-هارد-فلش  

معرفي انواع نمايشگر عريض و LED و فول اج دي با بلندگوهاي استريو در اندازه هاي مختلف، محصول شركت "ويرا"

در اين بخش با سه گروه از نمايشگر هاي "ويرا" آشنا ميشويد:

  • نمايشگر 19 اينجي LED FULL HD
  • نمايشگر 20 اينجي LED FULL HD
  • نمايشگر 22 اينجي LED FULL HD

راهنما جهت مشاهده مشخصات نمايشگرها:

فهرست

  نمايشگر 19 اينچ نمايشگر 20 اينچ نمايشگر 22 اينچ  

مشخصات نمايشگر - مانيتور

پرش به فهرست1- فهرست 2 - فهرست 3
مخفي

چرا انتخاب يك مانيتور مناسب مهم است؟
تاريخچه نمايشگر رايانه
نمايشگرهاي لامپي چگونه كار ميكنند؟
مزايا و معايب لامپ هاي
LED چيست؟
LED آبي رنگ از چه نظر اهميت دارد؟
LCD (كريستال مايع) چيست؟
LCD سياه و سفيد چيست و چگونه كار ميكند؟
سه ويژگي مهم نمايشگر سياه سفيد LCD
نمايشگر LCD رنگي چيست و چگونه كار ميكند؟
معايب و محاسن نمايشگر ال سي دي رنگي:
آخرين فناوري ها در نمايشگر هاي LCD رنگي :
آينده نمايشگر LCD رنگي
نمايشگر LCD رنگي از جنس لاستيك!
نمايشگر هاي LCD رنگي از جنس هوا!
عريض بودن نمايشگر LCD حسن است يا عيب؟
تنظيمات در نمايشگر هاي LCD رنگي؟
تنظيم ارتفاع و زاويه نمايشگر LCD رنگي روميزي

مقدمه اي در باره نمايشگر

نمايشگر (مانيتور) خوب داراي چه مشخصاتي است؟
نمايشگر از اجزاي اصلي رايانه محسوب ميشود و يك كاربر رايانه گاه ساعات متمادي و در فاصله اي كمتر از نيم متر بدون وقفه چشم به نمايشگر دوخته و كمتر به صفحه كليد نگاه ميكند و با توجه به چنين وضعيتي قطعا براي انتخاب يك نمايشگر مناسب بيش از هر قطعه ديگري بايد حساسيت بخرج داد.
در ابتداي ورود رايانه ها به منازل، با تدبير بزرگان سرمايه داري، صرفا بخاطر اينكه رايانه ارزان تمام شود نمايشگر رايانه را همان تلويزيون در نظر گرفته بودند ولي بدليل آسيب جدي كه به كاربر وارد ميكرد بسرعت نمايشگر مخصوص و ارزانتري را جايگزين آن كردند. چند سالي طول كشيد تا نمايشگر تخت و صاف ببازار آمد كه اگر چه آسيب رساني كمتري براي چشمان كاربران داشت اما بسيار حجيم و سنگين وزن بود و بخش وسيعي از ميز آنها را اشغال ميكرد. آنزمان هنوز قطعه LED آبي رنگ اختراع نشده بود و بمحض اختراع آن، LCD آبي هم اختراع شد و نمايشگر هاي رنگي از جنس كريستال مايع روي ميزهاي كاربران قرار گرفت.
اختراع اين نمايشگر تحول بزرگي بشمار ميرفت، حجم بسيار كم، وزن واقعا سبك و نازك بودن نمايشگر، بسيار مجذوب كننده و حيرت انگيز بود.
اما اين اختراع ديرهنگام، معايب بزرگي داشت: هرگز از نظر كيفيت تصوير با نمايشگر لامپي قابل قياس نبود.
بزرگ ترين عيب آن عدم يك دستي رنگ در كل سطح نمايشگر بود (زاويه ديد) بطوريكه بهترين حالت ديد به نمايشگر، نگاه كاملا عمود بر مركز صفحه نمايش آنهم در نمايشگر 12 اينچي، اين اشكال را تا حدي پوشش ميداد، اما در صفحه نمايش 17 اينچ ببالا گوشه ها و لبه ها، رنگي متفاوت با مركز آن را نشان ميداد!
اين مشكل باعث شد كه طراحان كارهاي تصويري (گرافيكي) نتوانند با آن كار كنند. هنوز بعد از ساليان درازي كه از اختراع نمايشگرهاي حتي نوع درخشان OLED و نيز فول اچ دي و از آن پيشرفته تر رتينا، ميگذرد اما هنوز اين مشكل عدم يكدست بودن رنگها در كل سطح نمايشگر با قطر هاي مختلف و زوايا ديد متفاوت، رفع نشده و صرفا براي گوشي هاي 5 اينچي رضايت بخش است!!
نسبت سياه به سفيد (كنتراست) نيز يكي از نقاط ضعف اين نوع نمايشگر است و نيز برخي ديگر از مشخصه هاي فني مثل سرعت تصوير، و يا درخشندگي بپاي نمايشگر لامپي نميرسد، بطوريكه در نور آفتاب هنوز مشكل دارد...
غير از اين اشكالات فني يك اشكال بزرگ ديگر هم دارد و اين است كه با كمترين ضربه به صفحه نمايش، ميشكند! و 75 الي 85 در صد قيمت يك نمايشگر نو، صرف تعويض آن ميشود. حتي ممكن است ضربه كوچك به قاب نمايشگر نيز ايجاد نوارهاي رنگي در نقاطي از صفحه كند و يا اينكه نقاطي (پيكسل) از نمايشگر در اثر فشار به لبه يا سطح آن بسوزد!
صحبت بخار جيوه و انتقال به بدن كاربر هم هميشه مطرح بوده و همچنين ادعاي اينكه مطرح ميشود اصلا به چشم آسيب نميرساند نيز كذب محض است! چراكه اساسا چشم هرگاه مدت زياد به نقاط نوراني خيره شود دچار مشكل ميشود و در بدترين حالت ريزش سلولي در شبكيه چشم را زمينه سازي ميكند.




از نظر تلفات حرارتي و مصرف انرژي هم دست كمي از نمايشگر لامپي ندارد. و در حاليكه يك نمايشگر لامپي تخت 17 اينچي مصرف برقي در حدود 70 وات دارد اين تحفه نطنز نيز همان مصرف را دارد و در حالي كه انتظار اين بود حداكثر نصف الي يك سوم نمايشگر لامپي مصرف داشته باشد كمااينكه نمايشگرهاي ال سي دي (مثل ساعت مچي يا ترازوهاي رقمي...) با يك باطري كوچك حتي سالها كار ميكند اما اين نوع نمايشگر ها در همان حد نوع لامپي، ميزان مصرفي در حد 100 الي 50 وات دارند! (لاغري و پرخوري!)
بهرحال در ارتباط با كيفيت تصوير سعي زيادي شده كه نمايشگر هايي با مشخصه هاي بهتر و قابل قبول تري توليد شود كه فعلا فول اچ دي و رتينا ... بباز آمده و هركدام هم ادعا هايي را در ارتباط با نمايش 16 ميليون رنگ(!!) دارند و با استفاده از دستاورد جديد رابط تصويري و با نام طولاني HDMI براي انتقال تصوير از طريق سيم بين نمايشگر و مثلا گوشي همراهتان، شما را ميتواند حسابي ذوق زده كند تا تصاوير را به همان كيفيت كه در گوشي مشاهده ميكنيد روي پرده نمايشگر 22 اينجي الي 150 اينچي هم ببينيد!
البته درحال حاضر رابط بي سيم (واي فاي) جهت انتقال تصوير ببازار آمده كه اگر نمايشگرتان داراي ورودي يو اس بي باشد ميتوانيد از شر طناب دكل بادباني 5 متري رابط تصويري نيز خلاص شويد.
نكته مهم ديگر براي انتخاب نمايشگر رايانه اينست كه نمايشگر عريض اصلا مناسب كاربران كارهاي طراحي


تصوير (گرافيك) نيست چون عريض بودن (حالا كاري به عدم واقعي بودن رنگ ها نداريم!)، شما را در اندازه هاي كارهاي طراحيتان به اشتباه مي اندازد و اگر مثلا مربعي را رسم كنيد در واقع يك مستطيل رسم كرديد! (البته ميتوانيد نمايشگر را به اندازه استاندارد برگردانيد و همزمان از مشاهده دو نوار پهن سياه رنگ در كنار نمايشگرتان نيز لذت ببريد!) و توصيه ميگنيم كاربران كارهاي تصويري، كلهم عطاي نمايشگرهاي ال يي دي يا ال سي دي يا اوو ال اي دي ... را به لقايشان ببخشند. و بسراغ همان نمايشگرهاي تخت قديم طرح اديسون كه بوفور در بازار دست دو فروشي سداسماعيل با قيمت ناچيز در حد 30 الي 40 تومان است (كرايه رفت و برگشتتان!) بهترين و واقعي ترين رنگها با درخشندگي و سرعت انتقال بالا را روي ميز كار خود، با فاصله 80 سانتي قرار دهند و به نظرات ديگران هم كاري نداشته باشند!!