نقد و بررسي عملكرد رايتل- آشنايي با كد هاي رايتل- آشنايي با مراحل فعال كردن بسته اينترنتي رايتل
 آشنايي با كد هاي دستوري-اعتباري-USSD- رايتل و فعال سازي بسته هاي اينترنتي پايه و حرفه اي رايتل
http://www.i8i.ir/all/modem/3g-wifi/zte/mf60/t_p/17_ussd-RighTel.htm

در صفحه بعدي ميخوانيم:

ورود به صفحه بعد


 wireless router-111222

صفحه اصلي i8i >> مودم هاي جيبي ZTE >>  توصيف كامل مودم جيبي ZTE-MF60
 

wifi.i8i.ir 

 
  صفحه اصلي مودم دانگل مودم جيبي3G مودم جيبي4G روتر وايفاي گوشي تبلت لوازم رايانه لوازم ديگر پشتيباني خريد اينترنتي ارتباط با ما  

شرح كامل مودم-روتر جيبي واي فاي دار سيمكارتي ZTE MF60
 آشنايي با كد هاي دستوري (اعتباري) USSD رايتل و فعال سازي بسته هاي اينترنتي آن.

شرح كامل مودم-روتر جيبي واي فاي دار سيمكارتي ZTE MF60
  صفحه اصلي ZTE توصيف كامل MF60 مشخصات فني نماي ظاهري و نكات كاربردي پشتيباني و تنظيمات  
  فهرست 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  

مهم ترين تنظيمات پيشرفته در مودم جيبي همراه ZTE MF60
USSD Code for Package of Rightel,Irancell and MCI  net

بخش پشتيباني از كاربران - صفحه 17

نقد و بررسي عملكرد رايتل- آشنايي با كد هاي رايتل- آشنايي با مراحل فعال كردن بسته اينترنتي رايتل


اين بار رايتل از انحصار تا رقابت

عنوان همراه اول شايد به اين دليل انتخاب شد تا شركت مزبور، خود را بعنوان يك دوست صميمي كاربرش در هر شرايط و در كنار او بشمار بياورد.
و عنوان ايرانسل شايد تاكيدي مصرانه بود بر ايراني بودن و نه چند مليتي و بيگانه بودن شركت مزبور. اما همه اينها براي كاربران تلفن همراه، نان و آب نميشد. او بدنبال چيز ديگري بود: يك شبكه همراه واقعي و بدور از جنجال و تبليغات.
و شايد رايتل نامي شايسته تر از آنها براي خود انتخاب كرد: Right Tele (تاكيد رايتل براي بزرگ نوشتن آر و تي ميتواند مبين تاكيد بر تركيب دو واژه فوق باشد: RighTel) ، يك وسيله ارتباطي درست، سالم، صادق و صميمي؛ اين همان چيزي بود كه هر كاربر ايراني از شبكه همراه انتظار داشت!

اما همانطور كه قبلا هم اشاره كرديم بيماري انحصار در عرصه تجارت و خدمات، علي رغم جذابيت و سود آوري مقطعي و ظاهري، عارضه اي است كه غير از انفعال و كم تحركي و عدم نوآوري حاصل ديگري ببار نمياورد. و اين بيماري 3 سال تمام فرصت هاي نابي را از رايتل گرفت. و انحصار شبكه سوم همراه، جز بي برنامه گي و هدر دادن سرمايه هاي اوليه و پرداختن به غير ضروريات دستاورد چندان ديگري براي رايتل نداشت.
اما اكنون در سايه رقابت با دو رقيب قدر، RighTel جاني دوباره گرفته و آرام آرام به مسير اصلي Right Tele باز ميگردد. و همچون لاكپشتي دانا آرام آرام، مسير سخت رو به بالا را طي ميكند بي آنكه مرعوب شيطنت هاي خرگوشي چون ايرانسل شود!
و اميدواريم كه چنين شود و شاهد يك شبكه همراه راستين و واقعي با تمامي توانمندي هاييك  نسل سومي تمام عيار در ايران توسط رايتل باشيم.
فروشگاه اينترنتي كبوتر

1- كمي بيشتر "در باره رايتل" !

قريب به يك سال قبل از ورود رايتل به عرصه شبكه همراه كشور از طرف منابع محتلف در پاسخ به كاربران اينترنتي (افرادي كه مودم سيمكارتي 3G تهيه كرده بودند ولي عملا نميتوانستند با بسته هاي ايرانسل و همراه اول از آن استفاده مطلوبي داشته باشند) دايما مطرح ميشد حداكثر تا چند ماه ديگر ايرانسل نسل سوم همراه را راه اندازي ميكند. ولي ناگهان شبكه اي بنام رايتل بعنوان اپراتور سوم همراه ظاهر شد و شايد تا ماه ها كسي باورش نميشد كه در ايران چنين اپراتوري وجود داشته باشد!!
رايتل خيلي آرام و بي سرو صدا شروع بكار كرد و بيشتر گردانندگان اصلي آنرا نيز از افراد همراه اول و ايرانسل تشكيل ميدادند. يك مجموعه با سرمايه اي محدود و دانش فني محدودتر!
افراد زيرمجموعه آنها اوضاعي بدتر از اين داشتند: با كمترين توان براي پاسخگويي به مشكلات و مسائل فني كاربران.
رايتل اوائل كار بسته هايي با سرعت بالاي 2Mbs را به كاربران بدون شرايط تحويل ميداد اما بدلائلي سازمان تنظيم مقررات مانع آن شد و بناچار تا 512Kbs را براي دانشجويان و 1Mbs را براي مديران شركت ها و 2Mbs را هم براي افراد خاص با معرفي نامه هاي بالا بلند و تعرفه هاي بسياران گران قيمت تحويل داد و هنوز رسما اين محدوديت رفع نشده. البته مشاهده ميشود افرادي كه از بسته هاي 1Mbs استفاده ميكنند در بسياري مناطق پهناي باندشان تا 5Mbs الي 10Mbs هم ميرسد.
رايتل
همجنين با رومينگ كردن آنتن هايش در مناطق مختلف ايران با همكاري همراه اول توانسته به گسترش خوبي در بسياري از نقاط ايران دست يابد. اگر چه انجام اين توسعه عاريه اي در دقيقه نود و با شتاب و عجولانه صورت گرفت و تنظيمات ناخواسته اي هم به شبكه اعمال شد اما رايتل ناچار بود تا قبل از به اتمام رسيدن دوران انحصار لااقل بشكل نمادين هم كه شده تبديل يك شبكه همراه سراسري شده باشد.
رايتل بيش از آنكه يك سرويس تلفن همراه باشد يك شبكه خدمات رساني داده هاي اينترنتي است و درصد كمي از مشتركين تلفن همراه از رايتل بعنوان تلفن همراه از آن استفاده ميكنند و با اينكه رايتل تاكنون تمهيدات فراواني براي مشتاق كردن مشتركين تلفن همراه بكار برده از قبيل هزاران ساعت تلفن رايگان و  ميليون ها پيامك درون شبكه اي اما هنوز نتوانسته موفقيت چنداني براي ايجاد انگيزه براي كاربران خطوط تلفني نمايد.
و حتي در اين راستا رايتل سعي كرد امكان تلفني صوتي تصويري را كه مختص شبكه 3 جي است را براي كاربرانش با تعرفه نسبتا مناسب برقرار كند كه متاسفانه با مخالفت هاي آقايون حوزه اي مواجه شد.

يكي از ابداعات بسيار مفيد رايتل رايگان نمودن سايتش بود بطوريكه كاربران ميتوانند بدون داشتن هرگونه بسته اينترنتي و توسط سيمكارت رايتل به سايت رايتل مراجعه كرده و از تمامي صفحات بازديد نمايند و حتي از آن طريق اقدام به خريد بسته هاي اينترنتي كرده و يا از وضعيت موجودي سيمكارتشان مطلع شوند و اين براي افرادي كه مايلند سلامت مودم يا سيمكارتشاتن را آزمايش كنند بدون اينكه بسته اي داشته باشند بسيار مفيد و كارامد است.

رايتل تقريبا از همان ابتداي فعاليتش، سه نوع سيمكارت در اختيار مشتركين قرار داد سيم كارت دايمي، سيمكارت اعتباري و سيم كارت ديتا.
سيمكارت ديتا فقط قابليت ارسال پيام كوتاه داشته و امكان مكالمه ندارد ولي به افرادي توصيه ميشود كه از آن فقط بعنوان اينترنت همراه ميخواهند از آن استفاده كنند و تعرفه هاي بسته هاي اينترنتي نسبتا ارزانتري دارد.

رايتل شايد بدلايل سودجويي مادي و شايد بدليل بي برنامه گي در وادي فروش مودم هاي سيمكارتي هم قرار گرفت و اين بزرگترين اشتباه رايتل در طول خدماتش بود و بارها مودم هائي را كه نه بروز بودند و نه كيفيت مناسبي داشتند را با قيمت بالا تهيه كرد و هربار هم مبالغ هنگفت ضرر داد. تا جاييكه در سري آخر خريد مودم كاملا سفارشي واي فاي دارشان (راي فاي) در سال 93، حاصل كار، سود جويي غير قانوني مسئول خريد و ناكارامدي مودم، تشخيص داده شد و با رقم ميلياردي ضرر و زيان مواجه شدند. (كار به شكايت قانوني هم كشيده شد.) اين تجربه را نيز همراه اول براي مودم يو اس بي كارتي (ايسوس) در سال 90 و ايرانسل نيز بتازگي (94) براي مودم هاي 3 و 4 جي هواوي شان متحمل شدند.

بعد از خروج از انحصار رايتل از اپراتوري نسل سوم و هياهو هاي ناجوانمردانه ايرانسل، رايتل  دچار انفعال شد و بسياري از كاربرانش را از دست داد تا جاييكه بنظر ميرسيد رايتل ممكن است به يكي از دو اپراتور همراه اول يا ايرانسل واگذار شود اما مدتي است كه ميبينيم رايتل همچون روزهاي اول، بي سرو صدا و جار و جنجال هاي متداول، به آرامي كيفيت خدمات اينترنتي را بالا ميبرد و پهناي باند و آنتن دهي لازم را براي كاربرانش فراهم ميكند و همين رويه اگر همچنان ادامه پيدا كند قطعا آينده اميدوار كننده اي را بدنبال خواهد داشت چراكه:

اگر اپراتوري بتواند همين توانايي شبكه همراه 3 جي را با آخرين امكانات پهناي باندش كه 43.8Mbs  (يعني 4 الي 5 مگا بايت سرعت دانلود) است (در پروتكل HSPA+ac) فراهم كند و در سراسر ايران آنتن دهي كامل داشته باشد نه تنها در ايران بلكه حتي در كشورهاي اروپايي نيز نياز چنداني به اپراتور چهارم نخواهد بود. كما اينكه در بسياري از كشورهاي اروپايي غالب كاربران براي اتصال به اينترنت  فقط از نسل سوم شبكه همراه يعني 3 جي استفاده ميكنند و معدود افرادي هستند كه بدلايل خاص شغلي از سرعت 4 جي حتي تا سرعت 300 مگ نسل چهارم بهره ميبرند.

مسئوليت نوشتار فوق را فروشگاه اينترنتي كبوتر بعهده ميگيرد.

 2- پيشنهاد رايتل براي اتصال به اينترنت چيست ؟

رايتل از آنجا كه بر خلاف دو اپراتور ديگر اساسا فقط يك اپراتور نسل سومي هست و يا 3 جي را در سه سطح خودش ارائه ميكند يا قطع ميشود.(در حاليكه ايرانسل وقتي از 4 جي باز ميماند ميشود 3 جي و از آنهم كه باز ميماند ميشود 2 جي!) چند ماه بعد از شروع كار و مشاهده توانايي ارائه سرعت هاي تا 21.6 از اپراتورش و ممانعت سازمان تنظيم مقررات جهت واگذاري سرعت بيش از 2 مگ، از همان ابتدا در راستا ارائه بسته هاي با سرعت 4 گانه 128 و 512 و 1024 و 2048 اقدام كرد و البته با حجم هاي مختلف و زمان هاي متفاوت.
رايتل دايما در حال بسته سازي و بسته بندي هاي مختلف است و دايما طرح هاي تشويقي و چشنواره اي و اين بازي ها بوده و هنوز خط مشخصي ندارد.
يكي از مشخصه هاي بسته هاي رايتل گران بودن آن است كه در مقابل، اگر در منطقه آنتن دهي رايتل باشيد از مشخصه دوم آن يعني ثبات در سرعت كه بسيار ارزشمند است برخوردار خواهيد شد.
در ارتباط با بسته هاي رايتل و مشخصات و كد هاي اعتباري (دستوري) آن چيز چنداني نميتوان گفت چرا كه دايما در حال تغيير و تحول است.
از ويژگي ممتاز رايتل داشتن سايت رايگان است و چنانكه فقط يك سيمكارت حتي خالي از اعتبار داشته باشيد ميتوانيد وارد سايت رايتل شده از كليه خدمات و طرح ها و بسته ها و تعرفه ها و كدهاي دايما در حال تغيير ئ تحول رايتل آگاه شويد. و ما اين كار را بشما واگذار ميكنيم.

3- پيشنهاد ما جهت انتخاب بسته اينترنتي رايتل چيست؟

ما نيز همانند موارد قبلي در مورد رايتل هم پيشنهاد ميكنيم كه ابتدا تصميم بگيريد كه آيا از بسته هاي با سرعت كم ميخواهيد استفاده كنيد يا از بسته هاي  پر سرعت و در مرحله بعدي، ابتدا انتخاب بسته يك هفته اي با حجم كم و با سرعت بالا جهت آزمايش توانايي اين بسته ها شيوه مناسبي بنظر ميرسد.
و آنگاه چنانكه از كيفيت و سرعت و قيمت آن نوع بسته راضي بوديد اقدام به تهيه بسته يك ماهه بنماييد ولي پيشنهاد ميكنيم حتي الامكان بسته هاي 3 يا 6 ماه و بلند مدت را انتخاب نكنيد چراكه ناگاه با از كار افتادگي سيستم مواجه ميشويد. جالب است بدانيد رايتل بسته يك ساله نامحدود بقيمت حدود 400 هزار تومان هم ارائه كرد كه تلفن و پيام كوتاه علاوه بر اينترنت با سرعت دو مگ را در طول سال و بطور نامحدود به مشترك تحويل ميداد.
نكته! جديدا رايتل بسته ها را در دو سرعت پايه و حرفه اي ارائه ميكند كه ظاهرا عادي حداكثر و بطور رسمي تا 512 كيلو بيت و حرفه اي يم مگ و عملا تا ده مگ بر ثانيه هم ميرسد.

1- چنانكه بطور فيزيكي كارت شارژ تهيه كنيد حداكثر در ارقام بالاي ده تومان پانزده درصد تخفيف ميگيريد (البته درصد ماليات از كل آن كسر ميشود و چنانكه از خود پرداز رمز شارژ بگيريد علاوه بر بيست درصد تخفيف در ارقام بالاي ده تومان رمز خريداري شده به شما پيامك داده ميشود و نيز از طريق پست الكترونيك رمز شما اعلام ميشود و خوبي اين روش اين است كه اگر بهر دليل برگه اي كه خود پرداز بشما داد گم شد و يا ناخوانا بود حق شما محفوظ بماند.

*141*رمز شارژ# 1- كد انتقال مبلغ شارژ خريداري شده رايتل به سيمكارت
اول ستاره عدد يكصد و چهل و يك ستاره عدد رمز (شانزده رقمي) مربع و سپس ارسال

2- و جهت اطلاع از باقيمانده اعتبارتان (چه تلفني چه اينترنتي) با كد ذيل ميتوانيد مطلع شويد.

*140# 2- كد انطلاع از اعتبار باقيماندهدر سيم كارت رايتل 
اول ستاره عدد يكصد و چهل مربع و سپس ارسال

3- رايتل همانطور كه قبلا ذكر كرديم دايما در حال بروز شدن است و كد هاي مربوط به فعال سازي بسته هاي اينترنتي ثابتي نميتواند داشته باشد.
فقط نكته خوب ديگري كه بد نيست ذكر كنيم اينكه رايتل بسته پيامك فارسي پانصد عددي با اعتبار شصت روزه دارد كه براي تبليغات پيامكي بسيار مناسب است قيمت آن فعلا سه هزار و پانصد تومان است!

*142*1*2*#

3- كد بسته پانصد تايي پيامك در سيمكارت اعتباري و دايمي و ديتا رايتل 
اول ستاره عدد يكصد و چهل و دو ستاره يك ستاره دو ستاره مربع و سپس ارسال

4- چنانكه مايليد از طرح ها و بسته هاي بروز شده رايتل مطلع شويد به نشاني ذيل مراجعه نماييد:

www.rightel.ir/rightel-plans

 

در صفحه بعدي ميخوانيم:

ورود به صفحه بعد

بالاي صفحه

  فهرست 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  
  صفحه اصلي ZTE توصيف كامل MF60 مشخصات فني  نماي ظاهري و نكات كاربردي  پشتيباني و تنظيمات   
شرح كامل مودم-روتر جيبي واي فاي دار سيمكارتي ZTE MF60
چگونه يك مودم سيمكارتي با سرعت مناسب انتخاب كنيم؟چنانكه در مورد مطلب فوق نظرات خاصي داريد لطفا با ما درميان بگذاريد.
و نيز اگر آنراپسنديد توسط G+1 با ديگران به اشتراك بگذاريد!
با تشكر
فروشگاه اينترنتي كبوتر

نكته!: اشتراگ گذاري مطلب فوق فقط با يك بار دكمه زدن بر روي  G+1  براي عموم، با نام و نشاني پست الكترونيك شما (اگر داراي يك حساب صندوق پست الكترونيك جيميل باشيد) بطور خودكار انجام ميگيرد.

 

به اشتراك گذاري عنوان و نشاني مطلب فوق در سايت هاي اجتماعي

friendfeed cloob delicious digg twitter-تئوتر

ياهو-yahoo

google plus-گوگل پلاس گوگل بوت مارك-google bookmarks گوگل باز-google buzz بالاترين-balatarin Technorati linkedin-لينكدين whatsapp-واتس آپ facebook-فيس بوك telegram-تلگرام
بر پا شده سال 89 - بروز شده در بهار 96
Free web page counter

نقد و بررسي عملكرد رايتل- آشنايي با كد هاي رايتل- آشنايي با مراحل فعال كردن بسته اينترنتي رايتل
 آشنايي با كد هاي دستوري-اعتباري-USSD-  رايتل و فعال سازي بسته هاي اينترنتي پايه و حرفه اي رايتل- 
اين بار رايتل از انحصار تا رقابت-
آشنايي با كد هاي دستوري-اعتباري (USSD) رايتل و چگونگي فعال سازي بسته هاي اينترنتي جهت استفاده از آن-
پيشنهاد رايتل  براي اتصال به اينترنت چيست؟-
پيشنهاد ما جهت انتخاب بسته اينترنتي رايتل  چيست؟-
مراحل فعال سازي بسته هاي اينترنتي رايتل -
برخي از كد هاي مفيد اعلام شده رايتل -
کدهاي دستوري USSD براي رايتل اعتباري-
کدهاي دستوري USSD براي رايتل  دائمي-
آشنايي با كدهاي دستوري-اعتباري USSD و روش فعال سازي جهت اينترنت همراه ايرانسل همراه اول و رايتل-
مودم جيبي ZTE پيشرو در پشتيباني از انوع شبكه هاي همراه نسل سوم و چهارم با پروتكل هاي 3G.4G-LTE- FDD/TDD
مودم جيبي ZTE MF60 3G WiFi Router-فروشگاه اينترنتي كبوتر-وارد كننده و توزيع كننده مودم هاي همراه 4G-3G مستقيم از چين تايوان و كره-ZTE MF60
رفع مشكلات متداول در استفاده از مودم هاي واي فاي دار ZTE -
پاسخ به سوالات متداول كاربران مودم هاي جيبي واي فاي دار-
پرسش و پاسخ هاي مهم و متداول در ارتباط با تنظيمات مودم هاي جيبي واي فاي دار-microSD Card

تا جاييكه بخاطر مياوريم وقتي رايتل وارد عرصه فروش مودم سيمكارتي !! شد (بي برنامگي و بي سياستي يك اپراتور مهم كه بايد در ابتداي راه همه توان خود را جهت بالا بردن توان فني خود بكار ببرد وارد عرصه واردات و فروش مودم سيمكارتي ميشود!!) سايت مودم هواوي يي 173 ما را با همه غلط هاي تايپي كه داشت كپي كرده و بعنوان مودم خوبي كه براي اتصال به اينترنت با سرعت بالا قابل استفاده مشتركين شان ميباشد معرفي كرد!! (شايد هنوز هم اين صفحات با همان املا هاي اشتباهي در اينترنت موجود باشد).


Hardware Installation
USSD Code for Package of Rightel,Irancell and MCI net