دلائل نياز امروزي به باتري هاي قابل شارژ و پاوربانك
http://www.i8i.ir/all/modem/router/pb/02.htm

در صفحه دوم ميخوانيم:

 wireless router-111222

صفحه اصلي i8i >> روتر هاي جيبي 3G - 4G >> باتري هاي ليتيومي و پاوربانك را بهتر بشناسيم
 

pb.i8i.ir

 
  صفحه اصلي مودم دانگل مودم جيبي3G مودم جيبي4G روتر وايفاي گوشي تبلت لوازم رايانه لوازم ديگر پشتيباني خريد اينترنتي ارتباط با ما  
آمار بازديد
ارتباط با ما
ارتباط با سايت
نشان سايت

مودم هاي سيمكارتي  يو اس بي (دانگل)
GSM 3G USB

مودم دانگل هواويE1692
مودم دانگل هواويE1750
مودم دانگل هواويE3533
مودم دانگل مكس كامE550
مودم دانگل مكس كامASUS
مودم دانگل مكس كامAppel
مودم دانگل بي نام ارزان
روتر هاي جيبي-پاوربانكي و رو ميزي واي فاي دار WiFi Routerروتر هاي جيبي-پاوربانكي و رو ميزي واي فاي دار WiFi Router
  روتر جيبي پاوربانكي روتر روميزي خانگي دانستيهائي درباره باتري پاوربانكي  
  فهرست 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  

 

چرا بايد يك باتري پاوربانك همراه خود داشته باشيم؟ پيش درامدي درباره باتري هاي لوازم همراه

در حدود 35 سال پيش، در ايران و كشورهاي جهان سومي، كمتر كسي باور ميكرد كه چيزي بنام باتري قابل شارژ يك و نيم ولتي وجود داشته باشد. در آنزمان تنها باتري قابل شارژ شناخته شده، باتري هاي سربي اسيدي خودروها و يا باتري هاي خشكي بود كه براي روشنايي اضطراري و قطع مداوم برق شهر بكار ميرفت. و اين در حالي بود كه در غرب، نه تنها باتري هاي نيكل كادميمي 1.2 ولتي مدت ها بود كه مورد استفاده قرار ميگرفت، بلكه بتازگي باتري هاي ليتيومي 3.6 ولتي (البته غير قابل شارژ) نيز پا بعرضه وجود گذاشته و مراحل تكامل و توليد انبوه خود را پشت سر ميگذاشت.
دليل اين عدم آشنايي ما ايرانيان با چنين امكان مقرون بصرفه اي، بيش از همه بر ميگشت به عدم استفاده وسايل همراه. چراكه حداكثر لوازم همراه باتري خور آن زمان، پخش صوت همراهي (واكمن) بود كه بتازگي رايج شده و راديو جيبي هايي كه از گذشته كمابيش، استفاده ميشدند و البته ضبط صوت هايي كه كمتر بعنوان همراه، و توسط باتري هاي گرانقيمت متوسط و ضخيم كاربرد داشتند.

ورود باتري قابل شارژ ليتيومي و شارژر همراه (پاوربانك) به زندگي امروزي!

تا قبل از "عصر همراه"، معمولا وسايل الكترونيكي حتي باتري خور، حتي المقدور بدون باتري فروخته ميشدند و مصرف كننده در صورت تمايل اقدام به تهيه باتري آن ميكرد. اما در "عصر همراه" و از قريب به پانزده سال پيش، مقارن با ورود لوازم همراه امروزي مثل گوشي و تبلت ها به زندگي مردم عادي، توليدكنندگان اينگونه كالاها، رويه متفاوت و بازار پسندي در پيش گرفتند. آنها  بدليل مصرف مداوم و روزمره و نسبتا زياد انرژي اينگونه لوازم، جهت توجيه پذير شدن كالايشان از نظر اقتصاد مشتريانشان، ناچار به قرار دادن يك "باتري قابل شارژ" در داخل جعبه و بسته بندي آن شدند تا خريداران دغدغه اي براي تامين انرژي اين لوازم نداشته باشند. تا آنجا كه حتي بسياري از كالاها مانند گوشي و تبلت بهمراه يك "شارژر برقي" بفروش ميرسند. اما برخي ديگر مثل مودم همراه يا بلندگو ، بلوتوث... بدون شارژر برقي فروخته ميشوند، چراكه معمولا كاربران اينگونه لوازم با رايانه سرو كار داشته، بنابراين ميتوانند توسط رابط يو اس بي از رايانه شان بجاي شارژر استفاده نمايند.
و بدين ترتيب بود كه از اين پس، كليه لوازم جديد همراه، با يك باتري قابل شارژ به مشتريان عرضه ميشدند.
اما ديري نگذشت كه كاربران لوازم همراه، به اين نتيجه رسيدند كمابيش نيازمند به تهيه يك "شارژر همراه" جهت شارژ باتري آن در بيرون از منزل نيز ميباشند تا انرژي لازم لوازم همراهشان در طول روز بطور بي وقفه تامين شده و بيرون منزل دچار غافلگيري نشوند.

چرا بايد يك باتري پاوربانك همراه خود داشته باشيم؟مشكلات مربوط به تهيه شارژر همراه (پاوربانك) مطلوب نظر

همانطور كه ذكر شد دير يا زود كاربران گوشي و تبلت به اين نتيچه ميرسند كه براي شارژ كردن وسيله شان در بيرون از منزل، چاره اي بينديشند و در نتيجه بفكر تهيه يك شارژر همراه (پاوربانك) مناسب مي افتند.
اما تفاوتي مهم در ارتباط با تهيه باتري هاي قابل شارژ پاوربانكي نسبت به باتري هاي يك بار مصرف كه در گذشته بكرات خريداري ميكردند وجود دارد:
شما در رابطه با خريد و استفادهء باتري معمولي چندان مشكلي نداريد، چراكه براحتي آنرا از مغازه نزديك منزلتان تهيه كرده، استفاده ميكنيد و بمحض ضعيف شدن دور مي اندازيد و اگر متوجه شديد خيلي زود باتري ته كشيده، از جاي ديگر خريد ميكنيد و قبل از آن، بتاريج مندرجه هم توجه ميكنيد. و يا اگر متوجه شديد كف كرده (سولفاته شده) و لوازمتان را آلوده كرده، مطمئنا از آن نشان تجاري خريد نميكنيد.
ولي در ارتباط با باتري قابل شارژ و يا پاور بانكي مسئله تا حدي پيچيده تر است. قيمت هاي نسبتا سنگين و متنوع، كيفيت هاي مبهم، شيوه نگهداري و روش صحيح غالبا پيچيده و استفاده درست، نحوه پر و خالي كردن توصيه شده اما متفاوت، و دست آخر الزاما تهيه يك شارژر استاندارد و با كيفيت خوب؛ همه در يك طرف و در طرف ديگر عدم اطلاعات لازم كاربري يا عدم دسترسي به منابع اطلاعاتي معتبر، تماما مواردي هستند كه باعث ميشوند تا براي تهيه يك باتري قابل شارژ مناسب بطور اعم و يك پاوربانك با كيفيت بالا بطور اخص، هرچند كه مورد نيازمان باشند؛ اما دچار ترديد شويم.

يك باتري خوب قابل شارژ، بين هزار تا 1500 بار ميتواند پر و خالي شود ولي اين در حالي است كه شما بدرستي و مطابق اصول از آن استفاده كنيد و در غير اين صورت حتي ممكن است صد بار هم نتوانيد از اين مزيت بهره ببريد.

البته باطرئي كه روي گوشي شما نصب شده از نوع ليتيومي قابل شارژ است و آن نيز از جنبه كيفيت، در سطوح خوب (اصطلاحا اتمي) و متوسط و بد عرضه ميشود، اما معمولا از كيفيت نوع پاوربانكي و درجه يك نيست. حتي گوشي هاي سامسونگ و اپل نيز از باتري هاي با كيفيت متوسط و خوب استفاده كرده اند.
نكته جالب اينجاست كه اين نوع باتري هاي با كيفيت نسبتا متوسط و خوب بيش از حد انتظار عمر ميكنند و بين 500 الي هزار بار را شارژ ميدهند، در حاليكه باتري هاي درجه يك و پاوربانكي كه قرار است هزار الي هزار و پانصد بار با قدرت تمام كار كنند، شايد كمتر از سيصد بار هم نتوانند مهمان شما باشند! چرا؟

به اعتقاد ما، اصلي ترين دليل عدم توانايي كاربران جهت استفاده بيش از هزار بار از باتري پاوربانكي شان؛ نه بعلت كيفيت و نامرغوبي باتري خريداري شده، بلكه بخاطر عدم استفاده درست و يا نگهداري صحيح آن ميباشد!

دليل كارايي كمتر يك باتري پاوربانكي نسبت به باتري هاي مورد استفاده در گوشي، اينست كه شما بطور هرروزه از گوشي استفاده ميكنيد و روزي يك بار يا لااقل هفته اي يكي دوبار باتري آنرا پر ميكنيد و اين استمرار در پر و خالي شدن است كه باتري را سرحال نگهداشته و عمر آنرا طولاني ميكند، در حاليكه معمولا باتري هاي پاور بانكي به اين شكل مورد استفاده قرار نميگيرد و صرفا هنگام ضرورت و غافلگيري است كه از آن استفاده ميشود و ممكن است حتي سالي ده بار هم اين اتفاق برايتان نيفتد. و بيكاري كسالت آوري كه باتري هاي پاوربانكي مبتلا به آن هستند باعث پيري زودرس آنها شده و بسرعت عمرشان بپايان ميرسد و شما ممكن از آن نتوانسته باشيد صد بار هم استفاده كنيد.

در اينجا سعي ميكنيم موارد مهم و شاخص را در ارتباط با شناخت انواع باتري، خريد و حفظ و نگهداري و روش صحيح پر و خالي كردن و حتي دور انداختن آنرا ذكر كرده تا بتوانيد با اشراف بيشتر از اين امكان خوب و مهم، بهره ببريد و در اينصورت كاملا مطمئن باشيد كه خريد و تهيه يك باتري قابل شارژ پاوربانكي اصل و درجه يك، نه براي يك عمر شما، اي بسا براي نسل بعد شما! هم كفايت خواهد كرد.

مقدمتا پيشنهاد ميكنيم كه قبل از ادامه مطالعه، لطفا در جستجوگر گوگل بنويسيد:

"باتري پاور بانكي چيست"

تا كمي اطلاعات نسبتا يكسان و از روي دست هم نوشته شده سايت ها را مرور كرده و سپس به ادامه مطلب بپردازيد چراكه سعي كرديم حتي المقدور از ذكر مطالب تكراري آنها خودداري كنيم، اما دانستن آنها بعنوان پيش فرض برايتان مفيد خواهد بود.

صفحه اول صفحه دوم صفحه سوم 
فهرست مطالب دانستنيها در باره باتري هاي پاوربانك

به اشتراك گذاري عنوان و نشاني مطلب فوق در سايت هاي اجتماعي

friendfeed cloob delicious digg twitter-تئوتر

ياهو-yahoo

google plus-گوگل پلاس گوگل بوت مارك-google bookmarks گوگل باز-google buzz بالاترين-balatarin Technorati linkedin-لينكدين whatsapp-واتس آپ facebook-فيس بوك telegram-تلگرام
بر پا شده سال 89 - بروز شده در بهار 96
Free web page counter