براي اتصال به اينترنت آيا استفاده از گوشي بجاي مودم مناسب ميباشد؟
آيا گوشي ميتواند جايگزين خوبي براي مودم باشد؟
http://www.i8i.ir/all/mobile/Lenovo/m-m.htm

در اين صفحه ميخوانيم:

 wireless router-111222

صفحه اصلي i8i >> گوشي هاي هوشمند نسل چهارم اپراتور همراه
 

www.i8i.ir 

 
  صفحه اصلي مودم دانگل مودم جيبي3G مودم جيبي4G روتر وايفاي گوشي تبلت لوازم رايانه لوازم ديگر پشتيباني خريد اينترنتي ارتباط با ما  
آمار بازديد
ارتباط با ما
ارتباط با سايت
نشان سايت
 
فهرست مودمهاي دانگل معرفي شده در سايت
www.usb.i8i.ir
Huawei  E173
Huawei  E153
Huawei  E1762
Huawei  E122
Huawei  E150
Huawei  E1550
Huawei  E1750
Huawei  E160
Huawei  E1692
Huawei  E220
Huawei  E3533
Max Comm-E550
Max Comm-ASUS
Max Comm-Apple
Smart Touch- E1750
QualComm
 
فهرست مودمهاي واي فاي معرفي شده در سايت
www.wifi.i8i.ir
Huawei E8231
 Huawei D25HW
Huawei E5220
Huawei E5832
Huawei E5830
 Huawei E5330
 Huawei E5336
 ZTE-MF 60
 ZTE-MF 61
 ZTE-MF 62
 ZTE MF 80
ruby-RW01
 
فهرست مودمهاي 4G معرفي شده در سايت
www.4g.i8i.ir
Novia-R4G240
Sierra-254S
Sierra-760S
ZTE-MF90
 ZTE- MF910
Huawei  E3276
Huawei  E3372
Huawei E8278
Huawei E8278
Huawei  E5373s
Huawei  E5372
Huawei  E5577
Huawei  E5776
Huawei  E5377
Huawei  E5786
 
فهرست روتر هاي معرفي شده در سايت
www.4g.i8i.ir
Hame MPR A1
Hame A11
Hame R1
Hame F1
Hame F2
Huawei 5730
Huawei 5770
Vodafon HG556a
ZTE MF283
ZTE MF285
Huawei E5186 4G
Huawei AF23
 

تبلت هاي سيمكارت خور يا بدون سيمكارت داخلي

Pipo M8 Pro 3G
Pipo W2F
Pipo W3F
Pipo W5
Pipo U8 3G
Pipo M7T
Pipo W4
Pipo Max M6 Pro 3G
Pipo P9
Pipo T1
Lenovo IdeaTab A3000 3G
Lenovo Miix 2
 

مرتبط با تبليغات نمابر، پيامك، تلفن و ضبط صدا

ضبط صوت خبرنگاري
تبليغات انبوه نمابر
ضبط تلفني حرفه اي
مبدل نمابر به چاپگر اسكن
شماره اندار-آيديكالرحرفه اي
تبليغات تلفني خودكار
كارت صدا با كيفيت بالا
 

محصولات ويرا
لوازم مرتبط با رايانه

نمايشگر ويرا
بدنه-كيس ويرا
منبع تغذيه-پاور ويرا
بلندگو-اسپيكر ويرا
گيرنده ديجيتال ويرا
صفحه كليد ويرا
موس نوري ويرا
سيم رابط-كابل ويرا
گوشي-هدست ويرا
دوربين-وبكم ويرا
خنك كن لپ تاپ ويرا
دسته بازي ويرا
حافظه هاي جانبي ويرا
دي وي دي رايتر...ويرا

روتر-وايرلس، واي فاي،جيبي-روميزي:
3G-4G LTE-FDD


برگزيده ترين محصول ● روتر پاوربانكي حيم:
مدل Hame-F1
روتر پنج در يك پاوربانكي حيم
● داراي باتري پاوربانكي 7800  ميلي آمپري اصل
● داراي پورت لن جهت كليه لوازم لن دار براي اتصال يه اينترنت و انتشار اطلاعات از طريق اينترنت
● داراي پورت يو اس بي جهت اتصال به مودم هاي يو اس بي سيمكارتي
● تكرار كننده (هات اسپات) جهت اشتراك با لوازم واي فاي دار
● توانايي 20 كاربره كردن مودم هاي اي دي اس ال كابلي و مودم هاي سيمكارتي همراه
●  به اشتراك گذاري كليه اسناد در فلش يا هارد اكسترنال به ادوات واي فاي دار
● يك سال ضمانت
روترHame-MPR A1
انواع گوشي هاي هوشمند 3G-4G
  Huawei Lenovo آيا گوشي ميتواند جايگزين خوبي براي مودم باشد؟  

براي اتصال به اينترنت آيا استفاده از گوشي بجاي مودم مناسب ميباشد؟

براي اتصال به اينترنت آيا استفاده از گوشي بجاي مودم مناسب ميباشد؟

در فرايند تكاملي كه گوشي هاي همراه طي كردند و از زمانيكه به سيستم عامل اندرويد نيز مجهز شدند، عنوان گوشي هاي هوشمند را بخود اختصاص داده كه از بارزترين ويژگي آن سهولت دسترسي به اينترنت توسط مرورگرهاي منطبق با اندرويد ميباشد. و بعد از آن بود كه در اين گوشي ها وسيله اي كه مشابهت با مودم سيمكارتي داشت به آن اضافه شد تا دارندگان آن نيازمند به همراه داشتن مودم نبوده و توسط گوشي بتوانند مستقيما با سيمكارت داخلي به اينترنت متصل شوند.
اما آيا استفاده از گوشي بعنوان يك مودم و اتصال به اينترنت توسط چنين وسيله اي يك عمل حرفه است يا نوعي بازي كردن با آن؟!

براي اتصال به اينترنت آيا استفاده از گوشي بجاي مودم مناسب ميباشد؟

 

چرا همه چيز در يك بسته بندي (پكيج)؟!

اگر كمي به گذشته برگرديم ميبينيم كه دور و بر ما پر بود از لوازم و ادواتي كه ميتوانستند در يك "بسته" قرار بگيرند اما مجزا از هم بودند و اين باعث ميشد كه حجم زيادي از محيط منزل و يا كار ما را اشغال كنند.
من باب مثال ظروفي كه هيچكدام داخل هم نميرفتند و براي هركدام يك جاي مخصوص لازم بود! و يا دكورهاي حجيم و به اصطلاح آنتيك و يا  راديو و گرامافون و ضبط صوت و ساير موارد. اما بتدريج و با افزايش جمعيت و كوچكتر شدن مكان زندگي، بشر ناچار به انديشه كم كردن لوازم مصرفي و خلوت تر كردن خانه و مكان كسب و كار خود شد تا بيشترين استفاده را از فضاي دايما رو بكاهش موجود بنمايد.

در پي حذف تدريجي بسياري از لوازم و يا يكپارچگي و در هم ادغام شدن برخي از آنان اما، لوازم الكترونيكي قابليت يكپارگي بيشتري از خود نشان دادند. بطوريكه ميتوان در هنگام طراحي و ساخت آن، با درنظرگرفتن اينكه كاربر اين وسيله ممكن است به چه وسيله ديگر هم نيازمند باشد كه قابليت ادغام در آن را داشته باشد، وسيله مزبور را گسترش داده و چند منظوره كرد.
اينكار البته مشكلاتي هم بدنبال خواهد داشت از جمله پيچيدگي بيشتر در بكارگيري آن و يا راحتر خراب شدن كل آن مجموعه.
من باب مثال افرادي كه چاپگر سه كاره خريداري كرده اند معمولا از خريد خود راضي نيستند و معمولا خيلي زود آنرا دور مي اندازند در حاليكه افرادي كه هر كدام آنرا (چاپگر يا اسكنر و يا فتوكپي) را جداگانه تهيه كرده اند اي بسا بيش از ده سال بخوبي نگهداري كرده و از آن استفاده ميكنند.

در ارتباط با گوشي نيز كارخانه سازنده براي كاربرپسند شدن و جلب مشتري بيشتر سعي ميكند از ايده همه چيز در يك بسته پيروي كند. چراكه همه ما دوست داريم هميشه همراهمان يك دوربين باشد تا از لحظات خاص سريعا عكس يا فيلم بگيريم و حتي اگر بهترين دوربين هم داشته باشيم اما اين امكان را نخواهيم داشت كه آنرا هميشه با خودمان داشته باشيم و مگر اينكه يك عكاس و خبرنگار باشيم.
همينطور در ارتباط با ضبط صدا و پخش موسيقي و مواردي از اين قبيل.

شاخصه هاي اصلي ايده همه چيز در يك بسته كدام است؟

همانطور كه ذكر شد اگر ما بتوانيم وسيله اي كه ناچاريم دايما باخودمان حمل كنيم (كه در عصر ارتباطات چيزي جز تلفن همراه نيست) را مجهز به لوازمي كنيم كه غالبا بدرمان ميخورد و نه هميشه؛ ايده بسيار خوبي است اما اين ايده بما ميگويد كه نياز نيست لوازم الحاقي يك وسيله ايدال باشد فقط در حد يك وسيله كار راه انداز باشد كافي است چراكه:
وسايلي كه حرفه اي هستند حجيم تر، وزين تر و در نتيجه گران قيمت تر ميباشند و اگر قرار است ما در عرض سه سال يك بار گوشي مان را عوض كنيم اضافه شدن چنين وسيله اي در حد ايدال و گرانقيمت، هدر دادن منابع مالي مان ميباشد.
ضمن اينكه قرار نيست بخاطر اين لوازم اضافي، وزن و حجم گوشي همراهمان بيشتر شود بطوريكه حمل هميشگي آن مشكل زا شود.

بنابراين ايده "همه چيز در يك بسته بندي" بما اجازه نميدهد كه از لوازم الحاقي ايدال استفاده كنيم، بلكه اين لوازم الحاقي فقط بايد برايمان در حد كار راه اندازي قانع كننده باشد. همين

بهمين دليل شما هرگز يك عكاس حرفه اي را پيدا نخواهيد كرد كه با دوربين گوشي اش، عكس دلخواهش را بگيرد و يا موسيقي دوست آشنا به اصول موسيقي را نميتوانيد راضي كنيد كه فلان سمفوني را با گوشي سامسونگ درجه يك يا اپل چند ميليوني تان گوش دهد. چرا كه آنها اين لوازم را نوعي اسباب بازي تلقي ميكنند كه براي مردم عادي جذابيت دارد و نه آنها.
اين موضوع نه تنها در ارتباط با سخت افزارها ميباشد بلكه در ارتباط با نرم افزارها هم همينطور است.
شما يك گرافيست حرفه اي يا حتي آماتور را نيز نخواهيد توانست راضي كنيد كه با فتوشاپ داخل گوشي بزرگ (فبلت) تان عكسي را ويرايش كند. و يا يك برنامه نويس حسابدار را وادار كنيد كه با آخرين نسخه اكسل كه در گوشي تان نصب كرده ايد يك برنامه ساده حسابرسي بنويسد.

اما در ارتباط با مودم و اينترنت

برنامه اندرويد ابتدا براي بازي هايي نوشته شده كه بتواند در تبلت ها بخوبي و روان اجرا شود اما از آنجا كه گوشي ها در آن زمان با جاوا مديريت ميشدند و گسترش دادن جاوا بموانع برميخورد در حاليكه وپژگي ساختار اندرويد گسترش پذيري خوب آن است بنابراين با تغييراتي در اندرويد توانستند بعنوان سيستم عاملي خوب و كارا براي گوشي ها انتخاب كنند و در پي موفقيت اندرويد 2 ، ناگهان گوشي هاي لمسي با سيستم عامل اندرويد تحت عنوان گوشي هوشمند وارد بازار شدند.

ابتدا اينطور القا ميشد كه با اين سيستم عامل، گوشي چيزي شبيه به رايانه ميشود و قابليت هاي رايانه را ميتواند داشته باشد درحاليكه دو مانع وجود داشت اولا ساختار برنامه سيستم عامل رايانه (ماكروسافت) بيسيك بود و اين زبان با پردازنده آن توسط كامپايلري كه داشته بخوبي ارتباط برقرار ميكرد درحاليكه در اندرويد قضيه بسيار ساده تر بود و توانايي بگير و اجرا كن (پلي اند پلاي) را ندارد. و شما ميبينيد كه نميتوانيد لوازمي كه در رايانه نصب ميكنيد در گوشي يا تبلت نيز نصب و اجرا كنيد.

اما دومين نكته ساختار و ماهيت خود گوشي است كه نميتواند ما را به آنچه در رايانه تجربه ميكنيم در گوشي مان هم مشاهده كنيم.
من باب مثال شما در رايانه تان يك صفحه وب را باز ميكنيد كه عرض 1028 پيكسل دارد و براحتي مطالب آنرا مرور ميكنيد و چنانكه دچار مشكل بينايي باشيد عرض آنرا به 800 ميرسانيد. ضمن اينكه نسبت طول به عرض رايانه ها يا نوع استاندارد (چهار به سه) و يا جديدا عريض است.
اما اگر همين صفحه را در گوشي بخواهيد ببينيد با چه عرضي راضي خواهيد بود؟ مشكل زماني پيچيده تر ميشود كه ميبينيم هر گوشي يا تبلت داراي طول و عرض و نسبتي متفاوت است و بنابراين نخواهيم توانست از يك استاندارد تعريف شده استفاده كنيم.

مشكل فوق ما را بدانجا ميرساند كه ميبينيم انواع مرورگرهاي اندرويدي نيز براي خود يك تعريفي را از اندازه قلم ميكنند بخصوص كروم (مرورگر گوگل) كه خدا را نيز بنده نيست و صفحات را كاملا متفاوت از قواعد رايانه نمايش ميدهد.
و به اين ترتيب اگر كسي بخواهد ساعتي با گوشي خود در اينترنت گشت بزند عملا چيزي جز اتلاف وقت نخواهد بود.چرا كه هر سايت با يك شكل و شمايلي متفاوت ظاهر شده و دايما ناچار پهن و جمع كردن آن با انگشتانش ميشود و هيچ تسلط و تمركزي به كل مطلب آن نخواهد داشت.

البته برنامه هايي نوشته شده اند تا سايت ها را با اندرويد منطبق كنند اما حاصل كار جز موارد معدود از اطلاع رساني بشكل تيتر گونه در ديگر موارد چندان رضايت بخش نيست.

در ارتباط با سخت افراز هم قابل ذكر است از آنجا كه بخش هايي از سخت افزار مودم داخل خود گوشي موجود است از جمله باطري و شارژر و آنتن و آر اف ... بسيار مقرون بصرفه است كه كل مودم نيز داخل گوشي كارگذاشته شود اما استفاده از گوشي بعنوان مودم و بمنظور استفاده حرفه اي از آن توصيه نميشود بجز مواردي ضروري و كوتاه مدت.

چنانكه براي ساعات طولاني (حداقل بيش از يك ساعت) ميخواهيد به اينترنت متصل شويد بهتر است از مودمي جداگانه و از طريق واي فاي آن به اينترنت وصل شويد و سعي كنيد كه حتي الامكان توسط رايانه به اينترنت برويد نه از طريق گوشي تان.

چنانكه خواهان اتصال به اينترنت توسط سيمكارت و شبكه همراه مورد نظرتان ميباشيد فقط در زماني اينكار از طريق گوشي هاي همراه برايتان قانع كننده است كه كار چندان زيادي با اينترنت نداشته باشيد و استفاده  از توانايي اينترنت گوشي تان، در حد مراجعه به صندوق پست الكترونيك و پرداخت قبوض و يا برنامه هائي اندرويدي مثل تلگرام، خبري، تبليغي يا چند دقيقه وبگردي، بيشتر نباشد چراكه استفاده از گوشي بعنوان مودم سيمكارتي علاوه بر اختلال در امور مكالماتتان، مشكلاتي همچون فرسودگي زودرس باطري و يا پردازنده و ديگر سخت افزار گوشي و استفاده از مرورگر اندرويدي براي مرور سايت ها، تهديد جدي سلامت بينائي تان را بهمراه خواهد داشت .
در صورت نياز به اينترنت و اتصال به شبكه هاي همراه بهترين گزينه، تهيه يك مودم جيبي سيمكارتي و اتصال به اينترنت از طريق رايانه و مرورگرهاي رايانه اي ميباشد تا از همه لحاظ و بطور حرفه اي بتوانيد از پهناي باند اشتراك خريداري شده تان حداكثر استفاده را بنماييد.

شما ميتوانيد انواع مودم هاي جيبي مناسب با نيازتان را در اين سايت ( www.i8i.ir ) پيدا كرده و جهت تهيه و خريداري مناسب ترين آنها با ما مشاوره نماييد.

خريد مودم استوك و نوبرند و قفل شده دور ريختن پول شماست
در اين سايت سعي ما براين است كه با آشنا كردن شما به محصولات شركت هاي معتبر و داراي عناوين تجاري بين المللي ثبت شده و داراي سايت و نشاني و مكان رسمي (از جمله شركت ZTE و Hame-Huawei-Sierra)، محصولي را بدستتان بدهيم كه از قطعات اصلي و درجه يك شركت كوالكام تهيه شده و فاقد هرگونه قفل نرم  يا سخت افزاري بوده و هيچ شكي در ارتباط با اعتبار و كيفيت محصول مورد نظر نيز وجود نداشته باشد.

خريد مودم استوك و نوبرند و قفل شده دور ريختن پول شماست

كاربران عزيز، قبل از انتخاب مشورت كنيد!

  • چنانكه با مودم سيمكارتي آشنائي چنداني نداريد...
  • يا جهت اتصال به اينترنت بجستجوي بهترين گزينه هستيد...
  • و اگر تا كنون خريد هاي ناموفقي داشته ايد...

همچون گذشته سعي خواهيم كرد تا در صورت تماس و درخواست مشاوره، شما را با نياز واقعي تان در ارتباط با انتخاب يك مودم سيمكارتي متناسب با شرايط تان، آشنا كرده تا:

بهترين آنچه را كه نياز داريد و مي پسنديد انتخاب كنيد.

 
 

براي افرادي كه هر وسيله اي را،
حرفه اي انتخاب ميكنند!


مودم روتر جيبي پاور بانك حيم و هواوي؛
 محصولي مشترك از دو شركت معتبر !

راه حلي كارامد وقطعي براي اتصال گوشي و تبلت به اينترنت!
 
 

در تبلتهاي بدون سيمكارت داخلي، براي اتصال به اينترنت ميبايست از مودم هاي بيروني (اصطلاحا دانگل يا يو اس بي) استفاده كرد. اين مودم ها از طريق پايانه يو اس بي (ميني يا ميكرو كه اصطلاحا به آن كابل OTG ميگويند) به تبلت متصل شده و توسط سيستم عامل اندرويد به پردازشگر تبلت (يا گوشي) معرفي شده و تعاملات لازم انجام ميگيرد. و بطور كلي بصورت بشناس و اجرا كن (P&P) و خودكار انجام ميگيرد.
البته از آنجا كه سيستم عامل اندرويد عمدتا بر روي گوشي و تبلت تعبيه شده و اين دو وسيله همراه، قاعدتا داراي حافظه محدود و ناچيزي هستند، امكان قرار دادن درايور همه انواع مودم هاي يو اس بي دار در اندرويد نيست كما اينكه شايد هزاران مدل و صد ها عنوان تجاري از اين دست از مودم هاي يو اس بي دار در بازار وجود داشته باشند. در نتيجه تعداد معدودي از مودم هاي يو اس بي دار در آن تعريف شده كه بيشتر آنها را مودم هاي هواوي تشكيل ميدهد.

اگر چه شما براي نصب مودم هاي تعريف شده هواوي بر روي تبلت و گوشي ها چندان دچار زحمت نخواهيد شد چراكه در تبلت و گوشي، وسيله وصل شده بطور خودكار شناسائي شده و پيكربندي لازمه انجام ميگيرد و چنانكه بسته اينترنتي مربوطه فعال شده باشد بسهولت به اينترنت وصل خواهيد شد. مع الوصف بدليل ابتدايي بودن سيستم عامل اندرويد باز هم احتمال عدم موفقيت اتصال به اينترنت را خواهيد داشت! (حال آويزان بودن مودم به گوشي و تبلتتان و نيز بالا رفتن مصرف باطري گوشي تان ميتواند برايتان ناراحت كننده باشد.)

در اين سايت سعي ما براين است كه با آشنا كردن كاربران اينترنتي به محصولات مشترك شركت حيم و هواوي (روترهاي سازگار با مودم هواوي E173 ) راه حل ساده و آسان و قطعي جهت  اتصال به اينترنت تبلت و گوشي همراه (موبايل) را معرفي كنيم.

در صورت تمايل به آشنايي بيشتر با اين گزينه، بر روي حيم دكمه بزنيد!>> Hame

چگونه يك مودم سيمكارتي با سرعت مناسب انتخاب كنيم؟چنانكه در مورد مطلب فوق نظرات خاصي داريد لطفا با ما درميان بگذاريد.
و نيز اگر با آن موافق هستيد آنرا توسط G+1 با ديگران به اشتراك بگذاريد!
با تشكر
مدير سايت

نكته!: اشتراگ گذاري مطلب فوق فقط با يك بار دكمه زدن بر روي  G+1  براي عموم، با نام و نشاني پست الكترونيك شما (اگر داراي يك حساب صندوق پست الكترونيك جيميل باشيد) بطور خودكار انجام ميگيرد.

بالاي صفحه

به اشتراك گذاري عنوان و نشاني مطلب فوق در سايت هاي اجتماعي

friendfeed cloob delicious digg twitter-تئوتر

ياهو-yahoo

google plus-گوگل پلاس گوگل بوت مارك-google bookmarks گوگل باز-google buzz بالاترين-balatarin Technorati linkedin-لينكدين whatsapp-واتس آپ facebook-فيس بوك telegram-تلگرام
بر پا شده سال 89 - بروز شده در بهار 96
Free web page counter
گوشي هاي هوشمند همچون نسل هاي گذشته گوشي هاي همراه، در ويژگي "دارا بودن همه چيز در يك بسته سخت افزاري!" مشترك ميباشد و ادوات نرم افزاري مثل ويراشگر هاي آفيس فتو شاپ پي دي اف... و يا  سخت افزاري همچون دستگاه به اصطلاح گيم، دوربين عكاسي و فيلم برداري و ضبط و پخش صوت ... و نيز مودم سيمكارتي را بهمراه دارند. و رفته رفته اين بسته سخت افزاري چيزي شبيه به چراغ جادوي اعلاالدين خواهد شد!